Compania Imobiliara Ecasa Brasov este o firma relativ tanara pe piata imobiliara din Brasov, membra a Asociatei Romane a Agentiilor Imobiliare, construita pe o echipa de consultanti imobiliari cu calificari in domeniul imobiliar, cu experienta dar si cu entuziasm, cu o abordare pozitiva si optimista a pietei imobiliare reale din aceasta perioada.

Principiul nostru de lucru se bazeaza pe consultanta imobiliara, in adevaratul sens al cuvantului.

In aceasta organizatie nu gasiti agenti imobiliari, care incearca sa va vanda ceva, avem doar consultanti imobiliari, care printr-o comunicare eficienta, analizeaza nevoia dumneavoastra imobiliara, si in concordanta cu bugetul dumneavoastra va ofera solutia, aleasa din cele mai bune oferte de pe piata, atent selectionate. Acest mod de lucru va economiseste nu doar banii, ci si timpul, desi recomandam sa alocati timp suficient pentru luarea unei decizii.

Asadar, lucram la comanda, nu la serie! Intrebam, intelegem, analizam, masuram si alegem din cele mai bune oferte si apoi oferim solutia! Acest mod de lucru, impreuna cu profesionalismul si flexibilitatea de care dam dovada sunt principalele atribute prin care ne fidelizam clientii.